HAR DU LYST TIL Å SELGE VÅRE PRODUKTER?


Interessen for helse, velvære og skjønnhet har aldri vært større! Med utgangspunkt i naturens egne kilder produserer Forever med vitenskapens hjelp produkter som er basert på de beste ingredienser naturen har å tilby. God forretningsetikk har i over 40 år vært Forevers ledestjerne. Vi tror på kvalitet i alle ledd fra plante til ferdig produkt. Ingen produkter eller ingredienser er testet på dyr,mange av våre produkter har Kosher, Halal og Islamic society merking.

Vi er så trygge på at alle kommer til å elske produktene våre at vi tilbyr 90 dagers 100% fornøyd kundegaranti

EN MULIGHET TIL ENDRING

¤ Er du nysgjerrig?

¤ Er du opptatt av kvalitet til innvortes og utvortes pleie?

¤ Er du fylt 18 år og kan mye eller lite om helse og velvære produkter?

¤ Liker du å gjøre andre glade og fornøyde

¤ Liker du å jobbe selvstendig men også i team

¤ Liker du hyggelige arrangementer med sosiale kolleger som elsker jobben sin?

¤ Du bestemmer selv hvordan "sjefen" skal behandle deg ;)

Med over 10 millioner bedriftseiere i mer enn 16o land, hjelper Forever folk til å leve på en måte som de aldri trodde var mulig.

Forever gir deg mulighet til å være selvstendig men ikke alene, Forever har gode verktøy, gir inspirasjon og har ledere som hjelper deg raust med det du trenger for å nå dine mål. Det ligger i Forevers natur å dele gode ting. Slik fungerer vår sosiale virksomhet. En historie om gangen, fra en person til en annen.

Lev livet du drømmer om!

Er du der du ønsker å være karrieremessig, økonomisk,privat eller tenker du fortsatt som mange andre; "om 5 år er nok alt mye bedre".. Hvilke endringer planlegger du for å få det bedre i fremtiden? Ja for det må jo endringer til...

Er du klar for en endring? Jeg hjelper deg gjerne med å se på muligheten til hvordan du selvstendig kan bygge din forretning og ditt team eller kanskje du "bare" vil vite hvordan du kan bestille produktene til eget forbruk med rabatt?

Jeg håper at akkurat du tar kontakt med meg :)