Om meg :)

Hei!

Jeg ble introdusert for Forever Living i 2017, Da var jeg student og studerte statvitenskap, og markedsføring og ledelse ved Universitetet i Agder, men begynte ikke å drive aktivt med det før i mars 2019. Jeg har alltid vært en person som egentlig ikke helt har visst hva jeg ville bli når jeg ble stor. 

Nå er jeg veldig glad for at jeg har funnet ut hva det er. Jeg har egentlig aldri likt å jobbe under noen. Det er fordi det gir deg visse forventninger og krav for hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det. Derfor ville jeg ta valget å starte som selvstendig forhandler av Forever Living sine produkter. Som selvstendig forhandler i Forever Living kan jeg jobbe hvor jeg vil, med hvem jeg vil, ha mer kontroll over min egen tid og bare være min egen sjef. Jeg har alltid likt å ha frihet til å bestemme over min egen tid. Venner av meg sier jeg er den fødte selger og at jeg lett kunne solgt sand i Sahara og snø på nordpolen.

Jeg er også politisk aktiv, noe jeg har vært siden 2008. Det kan også ha vært en underliggende årsak til hvorfor jeg kastet meg inn i helsekostbransjen. Det er fordi jeg har et brennende engasjement for å gi andre sjansen til et bedre liv og kivskvalitet. Forever Living handler om å gi kundene førsteklasses produkter med høy kvalitet til en god pris, og som er bra for miljøet. Jeg har lagt veldig godt merke til hvordan produktene til Forever har forandret mitt liv og gitt meg mer livskvalitet.

Når jeg ble kjent med Forever kom jeg over et sitat som jeg i senere tid har brukt som et motto "if it doesn`t make you smile, then Change it." Det var egentlig veldig godt beskrivende for hvordan jeg tenkte. Når jeg tenkte hvordan livet mitt skulle være etter endt studietid fikk ikke de tankene meg til å smile, så tenkte jeg på livet med Forever og jeg smilte.