Forever Living

Forever Living Products

Forever Living Products ble grunnlagt i 1978 i Scottsdale, Arizona, og er den største dyrker, produsenten og distributøren av Aloe Vera-produkter i verden.

I over fire tiår har vi dedikert oss til å finne ut naturens beste kilder til helse og skjønnhet og dele dem med verden. Med en forpliktelse til kvalitet og renhet, er vi opptatt av å hjelpe alle rundt om i verden til å både se og føle seg bedre.

I motsetning til mange selskaper som skryter av miljøansvar for å holde tritt med trender, vurderer Forever kontinuerlig sin egen praksis for å effektivisere oss selv regelmessig. Vi gjør det ikke fordi det er trendy. Vi gjør det fordi vi tror det er riktig å gjøre.

Vår miljøbevissthet starter allerede i begynnelsen av produksjonskjeden vår. På plantasjene vokser over 50 millioner Aloe Vera planter i vår Dominikanske republikk og Texas.Her brukes ingen sprøytemidler, plantene høstes for hånd og geiter sørger for naturlig gjødsel og de holder ugresset nede! Når det gjelder å konvertere CO2 til oksygen, kan 20 Aloe-planter konvertere samme mengde CO2 som ett tre! Så, med Aloe alene, renser Forever Living allerede jorden for 2 millioner tonn CO2 hvert år!

Med over ti millioner Forever Business Owners i over 160 land tilbyr Forever Living Products en unik mulighet til å leve et sunnere og rikere liv. De mange kontorer spenner over hele verden. Men for oss er de mer enn bare kontorer. De representerer samholdet mellom millioner av utrolige Forever Business Owners og ansatte som møtes og jobber i disse praktfulle bygningene. 

FOREVER GARANTERER KVALITET

Forever har forpliktet seg til å gi deg de beste produktene som er tilgjengelige på markedet i dag. Vi holder oss til de høyeste standardene som er tilgjengelige, og hvis vi ikke finner dem, definerer vi dem!

Det er industristandarder og det er regjeringsstandarder, og til slutt er det Forever-standarden - den høyeste standarden som er tilgjengelig.

Vi eier våre egne plantasjer, produksjon og distribusjon, slik at vi kan kontrollere hele prosessen for å sikre at du kan garanteres høyeste kvalitet. Fra plante til produkt til deg.

Forever Resorts har hovedkontor i Scottsdale, Arizona, og driver og driver mer enn 65 unike ferie- og underholdningsenter som ligger i eller i nærheten av nasjonalparker, rekreasjonsområder og nasjonale skoger over hele USA.