Periodens Fokus

I disse Corona eller Covid-19 tider, har veldig mye skjedd på veldig kort tid. Det har blitt satt større fokus på håndhygiene. Vi har alle prøvd å dra vår del av lasset for å forhindre at det skulle komme ut av kontroll. Det har blitt en del mer håndvask for enkelte i samfunnet. Man blir veldig ofte tørr på hendene ved veldig hyppige vask av hendene. Jeg blir veldig ofte tørr på hendene når jeg har vasket dem i annen såpe enn Forever sin.

Jeg elsker Forever Livings handsoap den kan brukes til så veldig mye. Den er alsidig og god samtidig som den tilfører fuktighet til hendene, den er PH nøytral så den kan brukes over alt på kroppen. Så hvis du sliter med tørre hender etter hyppig håndvask vil jeg anbefale deg Forevers Handsoap hvis du vil teste den ut selv. Den leveres som alle andre produkter med 90 dagers 100 % fornøydgaranti eller pengene tilbake. Hvis du bestiller nå skal du få et godt tilbud på handsoap og fuktighetskrem til sammen.

I Forever kom det i september et nytt produkt inn i sortimentet med 70 % alkohol og som lukter deilig og forfriskende. Den er et produkt jeg selv bruker daglig for jeg klarer ikke andre liknende produkter som lukter som dårlig hjemmebrent.

Ta kontakt dersom du vil vite mer.

Under denne fanen i nettbutikken min ligger det også andre tilbud som jeg fokuserer litt ekstra på. 


Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe i forbindelse med dem også her er det mulighet for et godt tilbud.