Hva jeg tilbyr!

Betalingsløsninger:

Jeg tilbyr betalingsmetoder hvor du kan bruke kredit-/debetkort, direkte betaling, Vipps eller faktura med Klarna. Ved bestilling må det forhåndsbetales, men like vel er du dekket av min fantastiske 90 dagers garanti som betyr enten 100 % fornøyd eller pengene tilbake. 

Jeg har også løsninger for bedrifter, idretslag og andre forreninger. Lurer du hva det er, ta kontakt så finner vi en løsning som passer bra for din bedrift, idretslag eller forrening.

Fordelsklubb og Abonnement:

Jeg tilbyr abonnementsordning for å gjøre shoppingen din enda enklere. Det betyr at vi lager et abonnement på de faste produktene dine. Det betyr at jeg bestiller produktene regelmessig til deg slik at du da vil få nye produkter før du går tom. Ved å velge denne løsningen vil du få en melding eller telefon når jeg har bestilt produktene og når jeg forventer å ha fått dem inn. Når produktene er ankommet vil du få en melding på vipps dersom de ikke er forskuddsbetalt. Velger du denne løsningen vil du få gode bonusavtaler avhengig av hvilke produkter avtalen gjelder for og hvor mange produkter den omfatter.

Dette er en løsning som er helt uten noen form for binding, dersom du ønsker å avslutte eller pause et aktivt abonnement er det kun bestilt ordre som fullføres, men også denne har Forever sin unike 90 dager 100% fornøyd garanti! Ønsker du å Avbestille eller pause et abonnement før orderen er bestillt kan du kontakte meg på telefon innen en time før orderen blir lagt inn. Abonnementsordner blir bestilt i begynnelsen av ukene som regel. Dersom du har et aktivt abonnement hos meg og lurer på når jeg skal legge inn din bestilling er det bare å ta kontakt så skal vi finne ut av det.

Som medlem av Fordelsklubben vil du få spørsmål om du vil ha et abonnement på noen av dine Faste varer, og du vil få mail/meldinger med flotte tilbud som er eksklusivt for dere som medlemmer. Selv om du får tilbud om abonnement er ikke det en nødvendighet, og om du velger å inngå et abonnement og velger å avslutte abonnementet eller pause det vil ikke det påvirke medlemskapet i fordelsklubben. Fordelsklubben er helt gratis og fullstendig uforpliktende. 

Du vil som medlem få:

  • Eksklusive tilbud
  • Personlige hilsner rundt høytider
  • Muligheter for å tegne abonnementer på faste varer

Ta kontakt dersom du vil forhøre deg mer om dette eller hvis dette hørtes interessant kan du også melde deg på abonnementet eller inn i kundeklubben.