Sommeren er over, men 2020 står fortsatt litt på hodet selv om mye begynner å komme tilbake mot normalen som vi var vant til. Dette året kommer til å lære oss mye om oss selv, vi oppdager mange nye ting om oss selv og vi vil gjerne ta mer kontroll over vår egen helse.


Jeg har i mange år slitt med overvekt, og når jeg prøvde C9 selv i fjor høst var jeg superfornøyd med resultatet og hva den gjorde på kroppen min. Jeg kunne plutselig gjøre ting jeg tidligere syntes var vanskelig på grunn av vekten, ting ble veldig mye lettere og det ble en fryd å bevege meg. Samtidig følte jeg meg mer vel i kroppen, en mer balansert mage og tarm. Jeg følte jeg fikk mer overskudd og var mer opplagt enn tidligere. Nå denne høsten har jeg tatt et valg om å gjøre enda mer med min helse og har startet en livsstilsreise. Jeg har begynt på F15 som er et program man kan ta i alt fra 15 - 90 dager. Hvis du ønsker kan du følge hele reisen min på min blogg ved å klikke Her!

Jeg er selvstendig forhandler av disse produktene, men i tillegg er jeg blogger/influencer og setter ikke navnet og merkevaren min på produkter jeg ikke tror på. Det er et prinsipp jeg virkelig vil leve etter. Nettopp fordi jeg er min egen merkevare som blogger og influenser, men produktene til Forever Living Products - the Aloe Vera Company har jeg ikke noe problem å sette merkevaren min ved. Det er veldig viktig å la meg være klar dette er ikke noen quickfix og bli slank på 123. Disse programmene er en kickstart av den nye reisen som du starter på med disse programmene. Det tar lang tid å endre vaner, og spesielt mat- og treningsvaner. 

Det er veldig enkle programmer å følge, nettopp fordi det er ikke veldig mye du trenger av utstyr og liknende. Med i pakken følger det et hefte som er som en personlig trener. Det følger også med noen kosttilskudd. Jeg har utvidet min pakke med å omfatte også andre kosttilskudd. Hvis du også er interessert i å vite mer om dem kan du kontakte meg. Det beste og tryggeste av alt er at dersom du ikke blir fornøyd så har du 90 dagers 100% fornøyd garanti! Så her tar du ikke de store sjansene, fonøyd eller pengene tilbake, og om produktet er brukt opp har du fått det GRATIS.😉

Ta gjerne kontakt dersom du vil høre mer om FIT pakkene eller mer om min historie. Du kan også sjekke ut bloggen min for å lese mer om meg.

bloggen min