Tusen hjertelig takk for at du velger å handle av meg, og velger å støtte min lille butikk. Jeg er Kenneth Engeland Smith og driver foretaket K. Smith. Det er veldig spennende, jeg holder foredrag om blant annet: Motivasjon, fokusering, det å følge drømmene sine, mobbing, utenforskap, det å starte sin egen business og det å vokse opp med en eller flere personer i nær relasjon som lider av en eller annen form for avhengighet. I tillegg til dette så er jeg Independent Forever Business Owner. Hvor jeg samarbeider med verdens største produsent, foredler og distributør av aloe vera og bie produkter. 

Jeg elsker friheten det gir meg å være en entreprenør, og spesielt det å være sin egen sjef. Jeg har et veldig hårete mål som jeg virkelig ønsker å nå. Det er å være finansiell uavhengig å gjerne få mer inn på konto enn jeg behøver for å kunne være med å gi tilbake til samfunnet gjennom sponsing og veldedighet.

Samtidig liker jeg de mulighetene jeg får til å justere min hverdag og min arbeidshverdag etter hva jeg har behov for. Det å kunne jobbe hvor jeg vil og når jeg vil. Jeg elsker å reise å oppleve nye ting.

For å følge meg i Sosiale medier følg linkene nedenfor:

Følg gjerne min offisielle side på Facebook!

Klikk her for å bli med i min VIP kundegruppe på Facebook. Her vil det deles gode tips og triks i forbindelse med våre produkter, livesendinger og mye annet snadder.

Instagram

Bloggen min

Ta gjerne kontakt hvis du vil bli bedre kjent med meg eller har noen spørsmål rundt det jeg driver med.

Ha en hyggelig handleopplevelse!

Klikk her for å se KATALOGEN

Jeg vil også informere om at vi har en del produkter som ikke finnes i vårt sortiment. Spør meg gjerne om eventuelle tilgjengelige produkter. Noen produkter er det også veldig stor etterspørsel etter, de kan vi være tomme for eller det er lagt inn en begrensning pr. kunde. 

Har du andre spørsmål er det bare å ta kontakt!

Forever Living og jeg ønsker alltid å strekke oss det lille ekstra for deg som kunde og tilbyr en trygghet i at uansett hva du kjøper skal du bli fornøyd og tilbyr derfor alltid 90 dagers 100% fornøyd eller pengene tilbake garanti selv om produktet er brukt opp. Dette er en trygghet for deg som kunde, og noe jeg er veldig glad for å kunne tilby deg som kunde. Det kan jeg fordi Forever Living er så trygg på kvaliteten til sine produkter at vi kan gi dere denne tryggheten.

Kontakt meg

​Vi er stolte over å være medlem av direktesalgsforbundet i Norge, som passer på at alle som driver med direktesalg gjør det på rett måte!